Unieke lofts met karakter

De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink werd gebouwd in 1895. Inmiddels heeft het pand van binnen een ware metamorfose ondergaan. Maar de markante herkenningspunten, die herinneren aan vervlogen tijden, zijn nog steeds aanwezig. Waar vroeger klaslokalen waren, vind je nu stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden.

Grote raampartijen

De 40 lofts doen modern industrieel aan en variëren in grootte van 50 tot 139 m2 woonoppervlak. Ze zijn verschillend ingedeeld, maar veelal voorzien van grote raampartijen, hoge plafonds en een nis die kan dienen als studiehoek. Het merendeel van de lofts heeft een trap naar een 2 meter hoger gelegen slaapgedeelte (entresol). Het afwerkingsniveau is hoog. Zo is iedere loft voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur – soms ook met een kookeiland – en een luxe badkamer met praktische inloopdouche. Daarnaast telt elke loft een woonkamer en een slaapkamer. Dit maakt deze woningen ideaal voor singles en stellen.

123 stijlvolle nieuwbouw- appartementen (vrije huursector)

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Herinneringen aan vroeger

Je woont in een gloednieuwe loft, maar deze heeft de ‘look and feel’ van een oude school. Waar de markante entree met het monumentale houten vakwerkplafond, het geweldige glas-in-loodraam bij het trappenhuis en de brede schoolgangen je nog steeds herinneren aan hoe het vroeger was. In de entreehal zie je de oude vitrinekasten terug, gevuld met items die de onderwijshistorie laten zien. En op de begane grond doen de originele tegelvloer en oorspronkelijke tegellambrisering je denken aan vervlogen tijden.

Open loft met hoogteverschillen

Het ‘schoolgevoel’ is ook terug te vinden in de woningen zelf: de lokaalafmetingen zijn intact gebleven. Zo woon je in een schitterende open loft, waarin de aparte woonruimtes zich trapsgewijs op verschillende niveaus bevinden, met hoogteverschillen van circa 60 tot 100 cm. Alle raamkozijnen in de gangen worden voorzien van een folie met historische schoolfoto’s. Ook op deze manier kijk je terug in de tijd.

Unieke huurappartementen op een bijzondere plek
Unieke huurappartementen op een bijzondere plek

Voldoende parkeerruimte

Bij de lofts horen fietsenbergingen, zodat je jouw fiets veilig en overdekt kunt stallen. Heb je een auto en behoor je tot de eerste 25 huurders, dan kun je die kwijt op één van de 25 parkeerplekken achter de voormalige school, bedoeld voor bewoners van Avenu 1895. Zodra de parkeergarage van Avenu 1895 klaar is, komt er een groot aantal parkeerplaatsen bij; voldoende voor bewoners en bezoekers. Het gebruik van deze parkeerplaatsen is bij de huurprijs inbegrepen, dus je betaalt hier niets extra’s voor. 

Gezamenlijke binnentuin

De binnenplaats, waar de leerlingen en docenten vroeger hun pauzes doorbrachten, wordt omgetoverd tot gezamenlijke binnentuin. De plannen hiervoor zijn nog in ontwikkeling.

Huurprijzen

De lofts zijn te huur vanaf circa € 870,- per maand. De servicekosten komen uit op circa € 65,00 per maand. Daarnaast betaal je zelf voor jouw gas-, water- en elektriciteitsverbruik.

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl