Huurders Mick en Nieke laten graag zien hoe hun prachtige loft eruitziet

''Het is hier heerlijk!''

Ken je ze nog? Mick en Nieke, het leuke stel dat begin dit jaar verhuisde van Groesbeek naar hun gloednieuwe loft in Avenu1895? Nu ze helemaal gesetteld zijn, hebben we ze nogmaals een bezoekje gebracht. Om te kijken hoe ze hun loft hebben ingericht natuurlijk, maar vooral om te horen hoe het hier bevalt.

Bekijk direct de video

123 stijlvolle nieuwbouw- appartementen (vrije huursector)

Mick
Mick

Wonen vlak bij de Arnhemse binnenstad: het leek Mick en Nieke fantastisch. Maar is dit ook zo? “Jazeker!” antwoordt Mick enthousiast. “Dit is echt een geweldige loft die ons heel goed bevalt! Je loopt zó het centrum in en alles is dichtbij. Hoe makkelijk wil je het hebben?” Ook Nieke is blij met de gemaakte keuze: “Als de deur dicht is, hoor je niet eens dat je in een gezellig drukke stad woont en zit je helemaal in je eigen vertrouwde wereld. Heerlijk wonen is het hier!”

Nieke
Nieke

Favoriete plekjes
“Waar ik het meeste van geniet?” Mick denkt even na voor hij antwoordt: “Vooral van de hoge plafonds en de open ruimte. Die geven veel rust.” Nieke vult aan: “De plafonds in de keuken en slaapkamer zijn relatief laag, maar vormen een mooi open geheel met de rest. De ideale combinatie.” Beiden hebben een eigen favoriet plekje in huis: Mick zit het liefst in zijn stoel, met uitzicht op de prachtige hoge boom buiten. Nieke vertoeft graag op de bank, of op het balkon, te genieten van het avondzonnetje.

Muisstil
Hoe zijn de buren eigenlijk? “Erg leuk!” vindt Nieke. “En het mooie is: je hoort ze nooit! Hoe hard ze de muziek ook aanzetten: het is altijd muisstil. De isolatie is sowieso prima, want ook als de zon hier vol op staat, merk je nauwelijks iets van de warmte. Ook een belangrijk pluspunt natuurlijk. En de winkeltjes in de buurt niet te vergeten, leuk en supergezellig.” Mick sluit af met de woorden die we al wel verwacht hadden: “We voelen ons hier enorm thuis!”

Impressie
Impressie
Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Meld je nu aan
Meer weten?

Wil je meer weten over de lofts of de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

ACM Vastgoed Management B.V.
Afdeling nieuwbouw
024 - 382 00 08
avenu1895@acmvgm.nl