Gloednieuwe, stijlvolle appartementen

Medio 2020 volgt de oplevering van fase 2: 123 moderne nieuwbouwappartementen in de vrije huursector. Deze worden verdeeld over vier woonblokken en krijgen een plek achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts. Samen met de oudbouw vormt dit nieuwe complex een fraai geheel, met als centraal middelpunt een aantrekkelijke binnentuin. De appartementen worden hoogwaardig van opzet, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig vlak. Exclusief wonen dus, met ook hier alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik.

Nu alvast aanmelden voor Fase 2

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik
Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Duurzaam ontwikkeld

De nieuw te bouwen appartementen variëren qua indeling en grootte: het woonoppervlak ligt tussen de circa 51 m2 en maar liefst 143 m2. Deze appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers plus woonkamer. Ook deze woningen worden duurzaam ontwikkeld en bijna helemaal woonklaar opgeleverd, dus inclusief luxe keuken en fraaie badkamer.

Nu alvast aanmelden voor Fase 2

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover! Je zoekt hoogwaardige woonruimte met karakter. In een monumentaal pand. Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in
Meer weten?

Wil je meer weten over de lofts of de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

ACM Vastgoed Management B.V.
Afdeling nieuwbouw
024 - 382 00 08
avenu1895@acmvgm.nl