8 augustus 2019

Nieuwbouw Avenu 1895 Arnhem bereikt hoogste punt

Op woensdag 3 juli vierde SPF Beheer B.V. samen met de bouwvakkers van DraismaKlok VOF het bereiken van het hoogste punt, van de nieuwbouw van het project Avenu 1895 in Arnhem. Recent kwam dit project nog in het nieuws met het winnen van de Willem Diehlprijs 2019 voor de herontwikkeling van de monumentale school tot 40 lofts.

Het nieuwbouwgedeelte bestaat uit 123 appartementen en is gelegen in de directe nabijheid van het centrum van Arnhem aan Boulevard Heuvelink. Deze luxe afgewerkte huurwoningen zijn bestemd voor de vrije sector huur. De appartementen worden gerealiseerd in vier gebouwen die worden omringd door een gezamenlijk binnenterrein. Het parkeren wordt voorzien middels een ondergrondse parkeergarage.

De eerste woningen worden naar verwachting Q2 2020 opgeleverd.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl