5 juni 2019

Open dag: donderdag 20 juni

Bekijk de nog beschikbare lofts én bezoek de modelwoning.

Op donderdg 6 juni kun jij met eigen ogen zien hoe de lofts zijn geworden en de sfeer van het oude schoolgebouw proeven. Tussen 16.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom en kun je alle nog beschikbare lofts aan de Boulevard Heuvelink 48 in Arnhem van binnen bekijken. Een unieke kans!
 
De modelwoning
Ook kun je de door ons ingerichte modelwoning bekijken om alvast inspiratie op te doen. Zo krijg je meteen de juiste feeling bij zo’n unieke loft. Nieuwsgierig? Kom dan zeker een kijkje nemen in loft 48-2!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in

Fase 1: verhuur gestart

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover! Je zoekt hoogwaardige woonruimte met karakter. In een monumentaal pand. Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in
Meer weten?

Wil je meer weten over de lofts of de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

ACM Vastgoed Management B.V.
Afdeling nieuwbouw
024 - 382 00 08
avenu1895@acmvgm.nl