8 mei 2019

Huurders Mick en Nieke laten graag zien hoe hun prachtige loft eruitziet

Ken je ze nog? Mick en Nieke, het leuke stel dat begin dit jaar verhuisde van Groesbeek naar hun gloednieuwe loft in Avenu1895? Nu ze helemaal gesetteld zijn, hebben we ze nogmaals een bezoekje gebracht. Om te kijken hoe ze hun loft hebben ingericht natuurlijk, maar vooral om te horen hoe het hier bevalt.

Wonen vlak bij de Arnhemse binnenstad: het leek Mick en Nieke fantastisch. Maar is dit ook zo? “Jazeker!” antwoordt Mick enthousiast. “Dit is echt een geweldige loft die ons heel goed bevalt! Je loopt zó het centrum in en alles is dichtbij. Hoe makkelijk wil je het hebben?” Ook Nieke is blij met de gemaakte keuze: “Als de deur dicht is, hoor je niet eens dat je in een gezellig drukke stad woont en zit je helemaal in je eigen vertrouwde wereld. Heerlijk wonen is het hier!”

Benieuwd naar de video en het hele artikel? Lees het hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl