3 april 2019

Mick en Nieke: druk met de laatste loodjes

Weet je nog? In december spraken wij Mick en Nieke voor de eerste keer. In hun schattige huisje in Groesbeek mijmerden ze over hun nieuwe leven in de Gelderse hoofdstad. En ineens was het zover: na eindeloos dagdromen over hun nieuwe loft, konden ze in februari dan eindelijk aan de bak. Op deze foto’s zijn ze nog druk bezig met het inmeten van hun loft.

Hoe is het nu?
Inmiddels hebben Mick en Nieke hun intrek genomen in loft 48-1 van Avenu 1895. Binnenkort gaan wij weer bij ze langs om te zien hoe het is geworden. Voor welke vloer hebben ze gekozen? Paste de bank wel? En hoe bevalt hun nieuwe thuis? Wij zijn heel benieuwd, jij ook? Houd de website en onze social media in de gaten om Mick en Nieke te blijven volgen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl