12 februari 2019

Open huis goed bezocht, opleverdatum is bekend!

Je nieuwe woning nog een keer goed van binnen bekijken, maten opnemen voor vloerbedekking en gordijnen én goed controleren of de nieuwe bank inderdaad op de gewenste plek kan komen te staan. Het kon allemaal tijdens het open huis van afgelopen vrijdag.

Wederom is het open huis goed bezocht. Ook een groot aantal potentiële huurders maakten van de gelegenheid gebruik om te bekijken of een loft van Avenu1895 een goede keuze is. Voor veel geïnteresseerden is dit het geval: al 60% van de lofts is inmiddels verhuurd.

Ontmoet Mick en Nieke!
Nieke en Mick komen te wonen in loft 48-1 van Avenu1895. Lees hun verhaal en bekijk de video hier.

Oplevering eind deze week
De nieuwe huurders zullen 15 februari de sleutels in ontvangst nemen. Alle beschikbare lofts zijn vanaf 15 februari per direct beschikbaar. Geïnteresseerd in een van de beschikbare lofts? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.

Wil je eerst de verhuurmakelaar spreken over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl