1 februari 2019

Open huis en inmeetdag op vrijdag 8 februari

Hoe meer je ziet van de fraaie lofts van Avenu 1895, hoe beter je weet of je er één wilt huren. Daarom organiseren we op vrijdag 8 februari van 15.00 tot 17.00 uur opnieuw een open huis. Heb je een optie op een loft en wil je graag even binnen kijken voordat je de knoop doorhakt? Of heb je de nog beschikbare woningen niet van binnen gezien? Dan ben je van harte welkom!

Kies je tijdsblok

Alleen de nog beschikbare woningen zijn te bezichtigen. We werken – net als de vorige keer – ook nu met vaste bezichtigingtijden per verdieping:

15:00 – 15:30 : tweede verdieping
15:45 – 16:15 : eerste verdieping
16:30 – 17:00 : begane grond

Om praktische redenen kunnen we niet van deze tijdsblokken afwijken. Het is dus belangrijk dat je op tijd bent om de lofts op de verdieping van jouw keuze te kunnen bekijken. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Jouw eigen huurwoning bekijken?

Heb je al een huurcontract ondertekend en wil je tijdens de open dag in jouw loft maten opnemen? Geef dit dan vóór donderdag 7 februari 15.00 uur aan ons door. Dit kan door even te bellen: 024 - 382 00 08 of een mailtje te sturen naar avenu1895@acmvgm.nl. Als je je hebt aangemeld, kun je in jouw loft terecht binnen het tijdslot dat geldt voor jouw verdieping. 

We zien je graag op 8 februari!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl