30 november 2018

Al 50% van de lofts verhuurd!

De open loft dagen van Avenu 1895 zijn een groot succes! Veel potentieel geïnteresseerden waren zó enthousiast over de fraaie lofts, dat zij vrijwel direct het huurcontract ondertekenden.

Inmiddels zijn al veel lofts verhuurd en staan er nog enkele in optie. Een aantal andere geïnteresseerden heeft nog geen definitieve keuze gemaakt.

Wacht niet te lang!
Heb jij nog geen definitief besluit genomen en wil je zeker weten dat jij op een van de fraaiste plekken van de stad komt te wonen? Wacht dan niet te lang: er zijn nog maar 19 van de 40 lofts beschikbaar. 

Eerstvolgende Open Loft dag
Heb je de vorige Open Loft dagen gemist of wil je nogmaals de lofts bewonderen? A.s. donderdag 6 december van 16:00 uur tot 17:00 uur is er weer een mogelijkheid hiervoor. Zien wij jou ook a.s. donderdag?

Neem direct contact op met de verhuurmakelaar

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl