18 oktober 2018

Verhuurmakelaar Ali Mamak: Het karakter van het gebouw is gebleven.

Avenu 1895 laat steeds meer zijn ware gezicht zien: een fantastisch woongebouw vlak bij het Arnhemse stadscentrum. Wat maakt het pand nou zo bijzonder? We vroegen het verhuurmakelaar Ali Mamak.

“Het bijzondere is dat een oude ambachtsschool nu wordt omgetoverd tot hoogwaardige lofts, terwijl de herkenbare elementen bewaard blijven. Aan de buitenkant zie je niet meteen dat het woningen zijn. Dit komt natuurlijk vooral doordat het een monumentaal pand is en aan de buitenkant vrij weinig tot niets veranderd mag worden. Eenmaal binnen zie je een combinatie van oud en nieuw: de unieke eigenschappen van het gebouw gaan vloeiend over in nieuwe en strakke elementen.”

Eigen identiteit

Vrienden en familieleden van Ali hebben vroeger op deze school gezeten. Dit maakt het voor hem extra bijzonder om de woningen van dit project te verhuren. Ook de karakteristieke elementen die je tegenkomt, noemt hij bijzonder: “Zo zijn in de lofts op de bovenste verdieping nog houten balken zichtbaar. Daarnaast zie je aan de grote en brede trappen dat het gebouw zijn ‘identiteit’ niet heeft verloren.”

Voorzien van apparatuur - energielabel A

Verder spreekt het afwerkingsniveau Ali aan: “Alle lofts zijn voorzien van een keukenblok met koelkast, vaatwasser, kookplaat, combimagnetron/oven en een afzuigkap. Als huurder hoef je deze keukenapparatuur dus niet zelf aan te schaffen. Daarnaast gaan de lofts over een energielabel A beschikken. 

Bovendien is de badkamer volledig en hoogwaardig afgewerkt met een wastafel, tweede toilet en inloopdouche met thermostaatkraan.”
Op de vraag wat hij toekomstige huurders zou willen meegeven, antwoordt de verhuurmakelaar: “Heb vooral veel plezier tijdens de verhuizing, laat stress achterwege en houd het einddoel voor ogen: een unieke loft nabij het centrum van Arnhem!”

Vraag het Ali

Heb je als toekomstige huurder nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact op met Ali Mamak via het telefoonnummer
024 – 382 00 08 of via het emailadres avenu1895@acmvgm.nl. Ook ben je van harte welkom op het kantoor aan de Oranjesingel 58 in Nijmegen en tijdens de Open Loft-dagen op locatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl