24 juli 2018

Start Verhuur Event groot succes

Aan onze uitnodiging om met eigen ogen te zien hoe de verbouwing van Avenu 1895 vordert, is goed gehoor gegeven. Zaterdag 7 juli jl. kwamen veel geïnteresseerden de sfeer proeven en een loft bekijken. Ook konden zij vragen stellen aan de verhuurmakelaar. Het event was een groot succes: alle bezoekers reageerden erg enthousiast!

De meeste geïnteresseerde bezoekers kwamen uit Arnhem; zij willen blijkbaar graag in deze mooie stad blijven wonen! De koffie smaakte goed en iedereen kreeg voldoende tijd om op zijn gemak even rond te kijken. Dankzij de verhelderende artist impressions en de uitleg van de verhuurmakelaar kregen de bezoekers een goed beeld van de uiteindelijke situatie.

Eerste huurcontracten

Inmiddels hebben meerdere geïnteresseerden zich definitief aangemeld en hun voorkeur voor een loft doorgegeven. We verwachten dan ook dat we binnenkort de eerste huurovereenkomsten kunnen ondertekenen. Wil jij ook wonen in een unieke loft met karakter? Schrijf je in!

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl