26 maart 2018

Veertig loftwoningen in voormalige lts

De voormalige lagere technische school (lts) aan de Boulevard Heuvelink wordt omgebouwd om plaats te bieden aan veertig loftwoningen. KlokGroep Bouw & Ontwikkeling uit Nijmegen gaat de appartementen realiseren voor Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer en Stichting Spoorweg-pensioenfonds.

Op het achterterrein van het monumentale pand, dat jarenlang leeg stond, worden 123 nieuwe appartementen neergezet, met daaronder een eigen parkeergarage. Bouwer KlokGroep verwacht komend najaar de eerste woningen te kunnen opleveren. Alle appartementen zullen worden ver-huurd.

Bron: De Gelderlander, 16 februari 2018
Terug naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl