Moderne nieuwbouwappartementen en maisonnettes.

Aan de rand van het Arnhemse stadscentrum, in de Boulevardwijk, bevindt zich project Avenu 1895. Een in het oog springend voormalig schoolgebouw aan de Boulevard Heuvelink; een chique straat waar je nog echt op stand woont. Op 15 februari 2019 zijn hier 40 luxe lofts in de vrije huursector opgeleverd. Per direct zijn de nieuwbouwappartementen en maisonnettes in de vrije huursector beschikbaar. Deze zijn verdeeld over vier woonblokken – met ondergrondse parkeergarage – achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts.

Op steenworp afstand van de binnenstad
In Avenu 1895 woon je heerlijk centraal, modern, luxe én prettig. Met alle voordelen van de stad binnen handbereik. Pak de fiets of loop zó het stadscentrum in, met een meer dan ruime keuze aan winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, bioscopen, theaters, gezellige cafés en goede restaurants. Ook vind je een trolleyhalte naast de deur. Zo reis je in no-time naar het centraal station of andere plekken in de stad. Heb je een auto? Dan kun je die kwijt op het parkeerterrein achter de voormalige school en in de – nog te realiseren – parkeergarage. Ook goed om te weten: dankzij de praktische ligging rijd je snel de stad uit en de snelweg op.

Bruisend Arnhem

Een stad waar altijd iets te beleven valt
De Gelderse provinciehoofdstad biedt een unieke combinatie van stadse dynamiek en veel groen. Hier is altijd wat te doen. Van gezellige festivals tot concerten en alles ertussenin. Arnhem kent volop mogelijkheden voor winkelen en uitgaan, maar ook genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van de rust. Bijvoorbeeld in Sonsbeek; misschien wel het mooiste stadspark van Nederland. In Arnhem voelt iedereen zich thuis.

123 stijlvolle nieuwbouw- appartementen (vrije huursector)

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in
Locatie
Locatie
Een stad waar altijd iets te beleven valt
Impressie Avenu1895 omgeving
Impressie Avenu1895 omgeving
Impressie Avenu1895 omgeving
Impressie Avenu1895 omgeving
Locatie & hotspots
Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl