Terug naar de stadse dynamiek

Nieke (35, planning & projectcoördinator) en Mick (34, barista) komen te wonen in loft 48-1 van Avenu 1895. In hun schattige huisje aan de rand van Groesbeek mijmeren ze over hun nieuwe leven aan de rand van de Arnhemse binnenstad. 

Direct de video bekijken?

123 stijlvolle nieuwbouw- appartementen (vrije huursector)

Mick
Mick

Mick: “We hebben elkaar leren kennen in Amsterdam, tijdens onze eerste baan, op kantoor bij PwC. Twee jaar later hebben we onze baan opgezegd bij PwC en hebben we een wereldreis gemaakt. Daarna zijn we teruggekeerd naar Amsterdam en gaan dromen over wonen dichterbij de natuur. Toen via vrienden dit huis voorbij kwam zijn we verhuisd naar het rustige Groesbeek. Een heerlijke plek, waar we mooie jaren hebben gehad, maar we verlangen toch wel weer terug naar de dynamiek van een stad.” 

Nieke: “We hebben nu voor Arnhem gekozen: een gezellig drukke, heerlijk sfeervolle stad waar we ons allebei thuis voelen. Straks wonen we op loopafstand van het centrum: geweldig toch! Lekker uit eten, leuk contact met de andere bewoners… We kunnen niet wachten!” 

Nieke
Nieke

Mick komt oorspronkelijk uit de buurt van Doetinchem, Nieke uit Lelystad. Allebei zijn ze lekker nuchter, met beide benen op de grond. “We leven echt in het hier en nu”, geeft Nieke aan. “We houden van reizen, lezen en elkaar. Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar de stap om naar een loft in Arnhem te verhuizen voelt érg goed! Het lijkt me super om onze meubels daar te zien staan.” 

“Wat ik belangrijk vind? Puurheid en duurzaamheid”, vertelt Mick. “Ik houd van pure producten, goede voeding zonder poespas. Zoals slow coffee, gewoon zelf gezet met heet water en een filter. Ik heb al veel ervaring met duurzame voeding en kijk er naar uit om er in Arnhem verder mee aan de slag te gaan. Wie weet welke inspiratie ik nog krijg in ons nieuwe huis.”

Gezellig samen eten...
Gezellig samen eten...

Mick: “Waar ik me vooral op verheug, is de nieuwe keuken met het kookeiland. Ik zie mezelf er al helemaal staan: lekker koken, vrienden ontvangen, gezellig samen eten… en daarna met z’n allen de stad in.” 

Lees/bekijk hier deel 2

Impressie
Impressie
Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl