Wil je met eigen ogen zien hoe de verbouwing van Avenu1895 is geworden? De sfeer van het oude schoolgebouw proeven en alvast een kijkje nemen in een van de lofts?

De Open Loft dagen zijn op:

Bekijk de nog beschikbare lofts én bezoek de modelwoning.


Let op: er zijn verder nog geen nieuwe open dagen gepland, voor de actuele open dagen kun je hebt beste onze website in de gaten houden. 

80% van de lofts met karakter is al verhuurd, dus wees er snel bij. Wellicht woon jij dan straks op een van de mooiste plekjes van de stad. 

Zien wij jou ook?

 

Fase 1: 80% verhuurd - wees er snel bij!

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in
Met eigen ogen zien hoe de lofts zijn geworden? Kom een kijkje nemen!
Met eigen ogen zien hoe de lofts zijn geworden? Kom een kijkje nemen!
Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover! Je zoekt hoogwaardige woonruimte met karakter. In een monumentaal pand. Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in
Meer weten?

Wil je meer weten over de lofts of de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

ACM Vastgoed Management B.V.
Afdeling nieuwbouw
024 - 382 00 08
avenu1895@acmvgm.nl