Avenu 1895 in Arnhem

Modern wonen in een historisch pand met karakter

Je zoekt hoogwaardige woonruimte met karakter. In een monumentaal pand vlak bij het bruisende Arnhemse stadscentrum. Gebouwd in 1895, jarenlang gebruikt als ambachtsschool en nu omgetoverd tot 40 luxe lofts in de vrije huursector. Met vlak ernaast ruimte voor nog eens 123 prachtige nieuw-bouwappartementen die medio 2020 klaar zijn voor bewoning. In het plan zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar. Kortom: unieke huurappartementen op een bijzondere plek. Iets voor jou?

Fase 1: 80% verhuurd - wees er snel bij!

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in
Wonen op één van de mooiste plekken van de stad
Wonen op één van de mooiste plekken van de stad

Unieke lofts met karakter

De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink werd gebouwd in 1895. Inmiddels heeft het pand van binnen een ware metamorfose ondergaan. Maar de markante herkenningspunten, die herinneren aan vervlogen tijden, zijn nog steeds aanwezig. Waar vroeger klaslokalen waren, vind je nu stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden.

Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik
Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Gloednieuwe, stijlvolle appartementen

Medio 2020 volgt de oplevering van fase 2: 123 moderne nieuwbouwappartementen in de vrije huursector. Deze worden verdeeld over vier woonblokken en krijgen een plek achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts. Samen met de oudbouw vormt dit nieuwe complex een fraai geheel, met als centraal middelpunt een aantrekkelijke binnentuin. De appartementen worden hoogwaardig van opzet, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig vlak. Exclusief wonen dus, met ook hier alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik.

Duurzaam ontwikkeld

De nieuw te bouwen appartementen variëren qua indeling en grootte: het woonoppervlak ligt tussen de circa 51 m2 en maar liefst 143 m2. Deze appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers plus woonkamer. Ook deze woningen worden duurzaam ontwikkeld en bijna helemaal woonklaar opgeleverd, dus inclusief luxe keuken en fraaie badkamer.

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover! Je zoekt hoogwaardige woonruimte met karakter. In een monumentaal pand. Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Vanaf nu kun je je officieel inschrijven voor een loft in Avenu 1895.

Schrijf je direct in
Meer weten?

Wil je meer weten over de lofts of de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

ACM Vastgoed Management B.V.
Afdeling nieuwbouw
024 - 382 00 08
avenu1895@acmvgm.nl