Avenu 1895 in Arnhem

Fase 2: Gloednieuwe, stijlvolle appartementen

123 moderne nieuwbouwappartementen en maisonnettes in de vrije huursector zijn per direct beschikbaar. Deze zijn verdeeld over vier woonblokken – met ondergrondse parkeergarage – achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts. Samen met de oudbouw vormt dit nieuwe complex een fraai geheel, met als centraal middelpunt een aantrekkelijke binnentuin. De appartementen zijn hoogwaardig van opzet, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig vlak. Exclusief wonen dus, met ook hier alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik én het voordeel van een eigen, vaste parkeerplek (per appartement) in de parkeergarage.

 

123 stijlvolle nieuwbouw- appartementen (vrije huursector)

Schrijf je direct in

Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, op loopafstand van het centrum? Het is zover! Je kunt je direct inschrijven voor een appartement van fase 2.

Schrijf je direct in
Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik
Exclusief wonen met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik

Duurzaam ontwikkeld

De appartementen variëren qua indeling en grootte: ze hebben één, twee of drie slaapkamers plus woonkamer en het woonoppervlak ligt tussen de circa 51 m2 en maar liefst 143 m2. Ook deze woningen worden duurzaam ontwikkeld en bijna helemaal woonklaar opgeleverd, dus inclusief luxe keuken en fraaie badkamer.

Wonen op één van de mooiste plekken van de stad
Wonen op één van de mooiste plekken van de stad

Fase 1: Modern wonen in een historisch pand met karakter

Hoogwaardige woonruimte met karakter. In een monumentaal pand vlak bij het bruisende Arnhemse stadscentrum. Gebouwd in 1895, jarenlang gebruikt als ambachtsschool en nu omgetoverd tot 40 luxe lofts in de vrije huursector. Met vlak ernaast ruimte voor nog eens 123 prachtige nieuwbouwappartementen die rond Q2 2020 klaar zijn voor bewoning. In het plan zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar. Kortom: unieke huurappartementen op een bijzondere plek. Iets voor jou?

Unieke lofts met karakter

De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink werd gebouwd in 1895. Inmiddels heeft het pand van binnen een ware metamorfose ondergaan. Maar de markante herkenningspunten, die herinneren aan vervlogen tijden, zijn nog steeds aanwezig. Waar vroeger klaslokalen waren, vind je nu stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden.

Interesse?

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van al het nieuws over Avenu1895? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Er zijn fouten opgetreden
Schrijf je direct in

Het is zover: je kunt je aanmelden voor een woning van fase 2! Wil jij wonen op één van de mooiste plekken van de stad, in een gloednieuw appartement op loopafstand van het centrum?

Direct inschrijven
Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuw te bouwen appartementen van Avenu 1895 in Arnhem? Neem dan gerust contact op met de verhurende makelaar:

NMG Wonen
Afdeling nieuwbouw
088 - 200 70 30
avenu1895@nmg.nl